Kleuradvies, studeerkamer

Voor de verjaardag van haar man wilde mijn cliĆ«nte, hem verrassen met een “nieuwe” studeerkamer.
Een studeerkamer waar hij veel tijd doorbrengt en de kamer moest een stoere uitstraling krijgen.
Gedurfd was het wel, twee brede nearly black stropen met daartussen een beige strook op een achtergrond van Royal Ocean uit de collectie Pure van Flexa. Stoer en mannelijk werd de studeerkamer door deze strepen.

“Ik ervaar mijn studeerkamer weer als een inspirerende plek waar ik graag werk”

“Dave Mommers “

Verbouwing keuken, Lanaken

Deze keuken moest nodig tot leven worden geroepen. Een keuken is meer dan een ruimte om te koken. Het is het middelpunt van het huis waar de dag begint en een feestje eindigt. In deze keuken is gekozen voor verschillende materialen. Hout, hardstenen werkblad en daaronder strakke lade fronten voor de keukenkasten. Ook is gelet op duurzaamheid van de apparatuur. Een inductiekookplaat verwarmt sneller en is energiezuiniger. In deze relatief kleine keuken is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Na de verbouwing kreeg deze keuken een strakke, moderne en tijdloze uitstraling.

Onze keuken is weer het middelpunt van ons huis, dankzij het deskundig interieuradvies van Jeanette Rijnders.

“Jeanette Rijnders”

Project Brasserie Dali, Neerharen Belgiƫ

Onze brasserie was dringend toe aan een nieuwe look, zonder de identiteit van onze zaak aan te tasten. Wij wilden een warm, maar eigentijds interieur.
Dankzij het deskundig kleur- en interieuradvies van Jeanette Rijnders is onze zaak, zonder drastische ingrepen, weer helemaal van deze tijd.

“Igor en Sandra Schafer”

Project kleuradvies appartement Maastricht

Ons appartement had dringend een opfrisbeurt nodig. De vloeren moesten opnieuw bedekt, de wanden geschilderd, nieuwe gordijnen, nieuwe verlichting en nieuwe meubels.

Tijd voor een integrale benadering door iemand die de verschillende bestanddelen van het interieur op elkaar afstemt en hierbij het juiste gevoel heeft voor kleuren en materialen.
Jeanette kwam met een gedurfd voorstel, met veel verschillende grijstinten gecombineerd met paars, kleuren waar wij nooit voor gekozen zouden hebben.

Wij hebben haar voorstel gevolgd en het resultaat was verbluffend. Nu het appartement klaar is zijn wij en iedereen die het appartement ziet enthousiast.
Prettig was dat wij bij het uitzoeken van meubels het voorstel van Jeanette konden volgen, waardoor we niet nodeloos in twijfel werden gebracht bij de te maken keuzes.
Kortom: een samenwerking die prima bevallen is en zeker voor herhaling vatbaar.

“Jan Wilbers”

Project kleuradvies grachtenpand in Amsterdam

De eigenaar van dit schitterend grachtenpand in Amsterdam, wilde graag de woonkamer opgefrist hebben. Hierbij moest rekening worden gehouden met een aantal elementen, zoals het plafond waar niets aan veranderd mocht worden.

Aan het interieur en de meubels wilde de eigenaar niets veranderen. Samen zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden qua kleur. In overleg is er hier gekozen voor een groen tint voor de lambrisering en de toog en de omlijsting van de deuren. De muren werden in de hoofdkleur wit mat geschilderd.

Voor de toog tussen de voor en achterkamer is voor een iets donkere tint groen gekozen, anders zou het plafond te veel gaan contrasteren en zou de toch al iets donkere achterkamer, nog donkerder lijken. Door deze kleur te gebruiken bleef de harmonie en de warmte in de kamer en kreeg de woonkamer een lichtere en frisse uitstraling.

“Jeanette Rijnders”

Project Intersym HRm te Venlo

Intersym heeft kantoren in Maastricht, Roermond en Venlo. Kantoor Venlo was nog niet herkenbaar als Intersym kantoor.
We hebben Jeanette Rijnders gevraagd ons te adviseren bij het creƫren van meer herkenbaarheid van ons kantoor in Venlo.
Na een kijkje te plaatse heeft Jeanette ons middels een moodboard de sfeer en het gevoel van haar voorstel laten zien.
We waren meteen enthousiast en hebben Jeanette gevraagd dit verder voor ons uit te werken en te begeleiden naar het voorgestelde resultaat. We hebben ervaren dat Jeanette als geen ander in staat is om een project op de juiste wijze te begeleiden en goed in te kunnen spelen op veranderende situaties zonder het einddoel uit het oog te laten en het besproken tijdpad los te laten.
Wij zijn zeer tevreden over het gerealiseerde resultaat! Graag doen wij een volgende keer weer een beroep op Jeanette.

“Intersym HRM Maastricht, Rob Alberigs”