Moooi Gallery Amsterdam

maandag 30 mei 2011

gepost door Jeanette onder: Designers Uitgelicht

In Amsterdam in hartje Jordaan in het Westerhuis heeft Marcel Wanders zijn MOOOI Gallery gevestigd, een inspirerende gallery/winkel. De laatste nieuwe collectie uit Milaan is hier te zien, even als de Gothic chair van Studio Job in alle kleuren. Deze stoel is ook te zien in het Groninger Museum.,..lees verder.

Levis Artitude

vrijdag 20 mei 2011

gepost door Jeanette onder: Kleuren

Levis komt met 40 nieuwe tinten in de Artitude-collectie. Hedendaagse kleuren voor tijdloze klasse. Bijvoorbeeld “Peony”, een warme reeds rode tinten. Laat u verrassen…. en kijk in de wereld van Artitude,..lees verder.

IJM, Amsterdam

woensdag 18 mei 2011

gepost door Jeanette onder: Designers Uitgelicht

Afgelopen vrijdag heb ik in Amsterdam de IJM shop bezocht. IJM Colour heeft prachtige en bijzondere kleuren combinaties. Bij IJM kan alles en mag alles… kijk zelf maar eens:¬†www.ijm.nl/,..lees verder.

Stoel deel 1

maandag 16 mei 2011

gepost door Jeanette onder: Hands On

Vandaag ben ik weer eens bezig geweest met het stofferen van een stoel. Ik gebruik hierbij de stoffen van het merk Designers Guild. Door de prachtige kleuren en motieven, raak je al snel ge√Įnspireerd om leuke combinaties te maken.  ,..lees verder.

Museum aan de Stroom, Antwerpen

maandag 16 mei 2011

gepost door Jeanette onder: Beurzen, Evenementen & Musea

Op 17 mei jl. is het schitterende museum aan de Stroom in Antwerpen geopend, genaamd MAS. In dit spectaculair nieuw gebouw worden 4 vaste collecties van 4 bestaande musea getoond. Zeker een bezoek waard. Museum aan de Stroom (MAS) , www.mas.be,..lees verder.